Røget ørred med røræg og marinerede urter • Kalvesteg med bønner og gulerødder • Rubinsteinerkage med vandbakkelser
278,-
Menu 2
Tarteletter med høns i asparges • Svinekam med 1/2 æble, svesker og rødkål • Romfromage
258,-
Menu 3
1/2 hummer naturel med kaviar, dressing og flutes • Helstegt dyreryg med waldorfsalat, brunede kartofler, smørristede vindruer og vildtskysauce • 1/2 melon med frisk frugt
Dagspris,-
Menu 4
Pocheret laks med slikasparges, butterdejssnitte og sauce hollandaise • Kalveryg med friske grøntsager eller waldorfsalat og gelé • Islasagne med frugtspejl på frisk frugt
298,-
Menu 5
Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og varm røræg • Oksefilet med speciel garniture og sauce bearnaise • Hjemmelavet isbombe med sorbet
310,-
Menu 6
Skaldyrstallerken med krebs, rejer og hummerhaler • Oksemørbrad med indbagte løgringe, majs og kartoffelbåde • 1/2 ananas med frisk frugt og rørt is
330,-
Menu 7
Stegt rødtunge med ristede svampe og kinarejer • Kalvemørbrad fyldt med hønsesouffléfars, serveret med speciel garniture og portvinssauce • Valnøddefromage med pocheret pære pg puré
368,-
Menu 8
Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto • Rosastegt kalvefilet med morkelsauce, serveret med spinatbombe og speciel garniture • Chokolademousse med pistacie/appelsin krokant
368,-
Menu 9
Hummersuppe med porre og hummerkød • Indbagt kalvemørbrad i butterdej med spinat, serveret med savoykål og tomat i hvidløg • Mandelblondekurv på hindbærspejl med softice