Menuforslag

Menuforslag

(Min. 10 couverter)

Menu 1

Røget ørred med røræg og marinerede urter • Kalvesteg med bønner og gulerødder • Rubinsteinerkage med vandbakkelser
278,-

Menu 2

Tarteletter med høns i asparges • Svinekam med 1/2 æble, svesker og rødkål • Romfromage
258,-

Menu 3

1/2 hummer naturel med kaviar, dressing og flutes • Helstegt dyreryg med waldorfsalat, brunede kartofler, smørristede vindruer og vildtskysauce • 1/2 melon med frisk frugt
Dagspris,-

Menu 4

Pocheret laks med slikasparges, butterdejssnitte og sauce hollandaise • Kalveryg med friske grøntsager eller waldorfsalat og gelé • Islasagne med frugtspejl på frisk frugt
298,-

Menu 5

Ferskrøget laks med slikasparges, flødestuvet spinat og varm røræg • Oksefilet med speciel garniture og sauce bearnaise • Hjemmelavet isbombe med sorbet
310,-

Menu 6

Skaldyrstallerken med krebs, rejer og hummerhaler • Oksemørbrad med indbagte løgringe, majs og kartoffelbåde • 1/2 ananas med frisk frugt og rørt is
330,-

Menu 7

Stegt rødtunge med ristede svampe og kinarejer • Kalvemørbrad fyldt med hønsesouffléfars, serveret med speciel garniture og portvinssauce • Valnøddefromage med pocheret pære pg puré
368,-

Menu 8

Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto • Rosastegt kalvefilet med morkelsauce, serveret med spinatbombe og speciel garniture • Chokolademousse med pistacie/appelsin krokant
368,-

Menu 9

Hummersuppe med porre og hummerkød • Indbagt kalvemørbrad i butterdej med spinat, serveret med savoykål og tomat i hvidløg • Mandelblondekurv på hindbærspejl med softice
398,-