Menu
Mad ud af huset
Hvordan foregår det?
Forretter
Hovedretter
Desserter
Buffeter
Smørrebrød & platter
Brunch
Caverybuffet
Grillmenu & Tapas
Husmandskost
Fest & Selskaber
Hvordan foregår det?
Menuforslag
Helaftensarrangement 1
Helaftensarrangement 2
Helaftensarrangement 3
Helaftensarrangement 4
Caverybuffet
Brunch
Natmad
Drikkevarer
Konferencer
Arrangementer
Julefest
Dansk slager parade
Lokaler
Kontakt os
huskmandskost
Husmandskost
(Min. 10 couverter)
Skipperlabskovs
med rødbeder, hakket purløg, smør og rugbrød
125,-
Hakkebøf
med bløde løg, løgsauce, surt og hvide kartofler
110,-
Hjemmelavet biksemad
rødbeder og rugbrød
110,-
Frikadeller m/stuvet hvidkål
kartofler og rødbeder
110,-
Stegt flæsk
med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder
118,-
Mørbradgryde m/cocktailpølser
små mørbradbøffer i flødepaprikasauce med svampe og peberfrugt. Gertil. salat, ris eller kartoffelmos
128,-
Hjemmelavede gule ærter
med kogt medister pog flæsk. Hertil rugbrød, rødbeder og sennep
128,-
Gullasch
serveres med kartoffelmos og rødbeder
125,-
Glaseret skinke
hertil flødekartofler, mixet grøn salat samt hjemmebagt brød
130,-
Svinekam med svær
hertil hvide og brunede kartofler, rødkål, surt og sauce
138,-
RING FOR BESTILLING