huskmandskost

Husmandskost

(Min. 10 couverter)

Skipperlabskovs

med rødbeder, hakket purløg, smør og rugbrød
125,-

Hakkebøf

med bløde løg, løgsauce, surt og hvide kartofler
110,-

Hjemmelavet biksemad

rødbeder og rugbrød
110,-

Frikadeller m/stuvet hvidkål

kartofler og rødbeder
110,-

Stegt flæsk

med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder
118,-

Mørbradgryde m/cocktailpølser

små mørbradbøffer i flødepaprikasauce med svampe og peberfrugt. Gertil. salat, ris eller kartoffelmos
128,-

Hjemmelavede gule ærter

med kogt medister pog flæsk. Hertil rugbrød, rødbeder og sennep
128,-

Gullasch

serveres med kartoffelmos og rødbeder
125,-

Glaseret skinke

hertil flødekartofler, mixet grøn salat samt hjemmebagt brød
130,-

Svinekam med svær

hertil hvide og brunede kartofler, rødkål, surt og sauce
138,-