hovedretter

hovedretter

(Min. 10 couverter)

Svinekam med sprød svær

hjemmelavet rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler, chips 1/2 æble med gele
138,-

Kalvesteg stegt som vildt

waldorfsalat, gele, hvide og brunde kartofler, broccoli og vildtskysauce
155,-

Bacon barderet kalvetykstegsfilet

bagte rodfrugter, svøbte bønner, friske grøntsager, tyttebær, små stegte kartofler og flødesauce
155,-

Gammeldaws oksesteg

bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler, sauce, tyttebær og agurksalat
155,-

Oksefilet madagascar

pommes kroketter, krafig pebercreme, udvalg af årstidens grøntsager og bagte rødløg
188,-

Oksemørbrad

smurt med hvidløg og basilikum, spinatbombe, bagte rodfrugter, grøntsager, små stege kartofler og svampesauce
188,-

Kalvemørbrad

faseret med hønsesouffléfars, hasselbagte kartofler, årstidens salat, forårsløg og rødvinssauce
208,-

Kronhjortefilet

svøbt i parmaskinke, braiserede rødbeder, bønner svøbt i bacon timbale, friske grøntsager og valgfri kartoffel
215,-