Menu
Mad ud af huset
Hvordan foregår det?
Forretter
Hovedretter
Desserter
Buffeter
Smørrebrød & platter
Brunch
Caverybuffet
Grillmenu & Tapas
Husmandskost
Fest & Selskaber
Hvordan foregår det?
Menuforslag
Helaftensarrangement 1
Helaftensarrangement 2
Helaftensarrangement 3
Helaftensarrangement 4
Caverybuffet
Brunch
Natmad
Drikkevarer
Konferencer
Arrangementer
Julefest
Dansk slager parade
Lokaler
Kontakt os
hovedretter
hovedretter
(Min. 10 couverter)
Svinekam med sprød svær
hjemmelavet rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler, chips 1/2 æble med gele
138,-
Kalvesteg stegt som vildt
waldorfsalat, gele, hvide og brunde kartofler, broccoli og vildtskysauce
155,-
Bacon barderet kalvetykstegsfilet
bagte rodfrugter, svøbte bønner, friske grøntsager, tyttebær, små stegte kartofler og flødesauce
155,-
Gammeldaws oksesteg
bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler, sauce, tyttebær og agurksalat
155,-
Oksefilet madagascar
pommes kroketter, krafig pebercreme, udvalg af årstidens grøntsager og bagte rødløg
188,-
Oksemørbrad
smurt med hvidløg og basilikum, spinatbombe, bagte rodfrugter, grøntsager, små stege kartofler og svampesauce
188,-
Kalvemørbrad
faseret med hønsesouffléfars, hasselbagte kartofler, årstidens salat, forårsløg og rødvinssauce
208,-
Kronhjortefilet
svøbt i parmaskinke, braiserede rødbeder, bønner svøbt i bacon timbale, friske grøntsager og valgfri kartoffel
215,-
RING FOR BESTILLING