1/2 hummer med skaldyrsalat og ørredrogn • Krabbetårn anrettet på røget laks med pesto • Stegt søtunge med ristede svampe, rejer og stuvet spinat • Tapas tallerken med udsøgte specialiteter • Skindstegt rødfisk anrettet på bund af frisk pasta vendt i hummerbisque
Hovedretter, vælg mellem:
Hjortefilet svøbt i parmaskinke med braiserede rødbeder, broccolitimbale, friske grøntsager og kartoffel fondant • Kalvemørbrad farseret med hønsesouffléars i noritang, hertil kartoffel, garniture og portvinssauce • Letrøget kalvefilet anrettet med spinatbombe, kartoffeltårn, friske grønne asparges og rødvinssauce • Dijon smurt oksemørbrad med balsamico rødløg, torvegrøntsager, bagte rodfrugter og spinat bombe • Vildtsvinefilet med ratatouille og friske grøntsager, blommesalat og svampeboulange
Desserter, vælg mellem:
Crépes suzette i pikant marinade, hertil softice • Desserttallerken med kage, puré og hjemmelavet is • Mandelblondekurv med softice og frisk frugt • Bagt nougat med softice Marcelkage (en super lækker chokoladekage), serveres med hyldeblomstmarinerede bær og sorbet • Chokolademousse med pistacie/appelsin krokant