Menu
Mad ud af huset
Hvordan foregår det?
Forretter
Hovedretter
Desserter
Buffeter
Smørrebrød & platter
Brunch
Caverybuffet
Grillmenu & Tapas
Husmandskost
Fest & Selskaber
Hvordan foregår det?
Menuforslag
Helaftensarrangement 1
Helaftensarrangement 2
Helaftensarrangement 3
Helaftensarrangement 4
Caverybuffet
Brunch
Natmad
Drikkevarer
Konferencer
Arrangementer
Julefest
Dansk slager parade
Lokaler
Kontakt os
Forretter
Forretter
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød. (Min. 10 couverter)
Klassik Rejecocktail
Anrettet i cocktailglas med rød dressing
56,-
Ovnbagt laks
med karrydressing, rejer og asparges
56,-
Tarteletter
3 stk. med hjemmelavet høns i asparges
56,-
Ferskrøget laks
med slikasparges og flødestuvet spinat
62,-
Krabbetårn
anrettet på leje af salat med melonkugler
62,-
Røget Ørred
med røræg og marinerede urter
62,-
Skaldyrs paradis
krebs, rejer, skaldyrstårn, krebshaler og muslinger
80,-
Klarsuppe
med urter, kød- og melboller
56,-
Hjemmelavet tunmousse
på crepsalat med rejer, citron, caviar og dild
56,-
Hvidvinsdampet rødspættefilet
på salat med rejer, asparges og caviar
56,-
RING FOR BESTILLING