Forretter

Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød. (Min. 10 couverter)

Klassik Rejecocktail

Anrettet i cocktailglas med rød dressing
56,-

Ovnbagt laks

med karrydressing, rejer og asparges
56,-

Tarteletter

3 stk. med hjemmelavet høns i asparges
56,-

Ferskrøget laks

med slikasparges og flødestuvet spinat
62,-

Krabbetårn

anrettet på leje af salat med melonkugler
62,-

Røget Ørred

med røræg og marinerede urter
62,-

Skaldyrs paradis

krebs, rejer, skaldyrstårn, krebshaler og muslinger
80,-

Klarsuppe

med urter, kød- og melboller
56,-

Hjemmelavet tunmousse

på crepsalat med rejer, citron, caviar og dild
56,-

Hvidvinsdampet rødspættefilet

på salat med rejer, asparges og caviar
56,-