Varmrøget laks med rejer og asparges •
Indbagt ørred med purløgscreme •
Skaldyrssalat med leje af salat •
Provence stegt kalvecuvette, bagt med rodfrugter og rødvinssauce •
Vanilje/chili skinkesteg og røstikartofler med bagt kartoffelmos •
2 spændende salater og tomatsalat med frisk mozarella •
Hasselnøddetærte med råmarinerede bær.
260,-
Buffet "Alexandre"
Røget laks med flødestuvet spinat •
Grillede kæmperejer med hvidløgsdressing • Skaldyrstårn med salatleje med lime •
Dyremedaljon med svampesauce •
1/1 svinemørbrad smurt med Dijon sennep og rullet i hvidløg og persille •
Oksefilet med små stegte kartofler •
Rodfrugtsalat, specialsalat og hjemmelavet tzatziki • Frugt/bærtærte med cremfraiche ( med softice •
(tillæg kr. 10)
265,-
Buffet "Steffanie"
Røget forel med røræg •
Skaldyrparadis (rejer, krebshaler, muslinger, salat) • 2 slags dressing •
Kalvefilet med svampesauce •
Grillede BBQ med Barbequesauce og grillede majs •
Svinemørbrad svøbt i bacon og flødekartofler •
Rodfrugtsalat, frisk pastasalat og spændende salat •
Gammeldags rabarbertærte med frisk frugt.
260,-
Buffet "Den store luxus" (min. 20 couverter)
Krebesalat med melonkugler •
Yokitorispyd med salatbund •
Koldrøget sværdfiskefilet med purløgæggecreme •
Parmaskinke med marinerede asparges og rødløg •
Marinerede kæmperejer med dilddressing •
Butterdejsindbagt laks med muskat spinat •
Krydderstegt cuvette •
Helstegt okse guldfilet med flødekartofler •
Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe •
Bulgursalat, årstidens salat og tortellinisalat •
Gorgonzola/emmentaler med oliven og bladselleri •
Friske bær- og frugttærte med cremefraiche.
365,-
Buffet "Celina" (min. 25 couverter)
Asparges symfoni med bacon og rødløg •
Krabbetårn på leje af salat •
Torsketounedos i baconsvøb med dilddressing •
Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn •
Tigerrejer i hvidløg med limesauce •
Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler •
Dyrefilet med marinerede bær og salat apex. Kamsteg stegt med ramsløg •
Tomatsalat med frisk mozarella, rodfrugtsalat og årstidens salat •
Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum •
Betardbrød med oliven, betardbrød med malt og blandet betardbrød •
Marcelkage med råmarinerede skovbær og softice.