buffeter

buffeter

Ekskl. brød og smør (Min. 10 couverter)

Buffet "Diana"

Varmrøget laks med rejer og asparges • Indbagt ørred med purløgscreme • Skaldyrssalat med leje af salat • Provence stegt kalvecuvette, bagt med rodfrugter og rødvinssauce • Vanilje/chili skinkesteg og røstikartofler med bagt kartoffelmos • 2 spændende salater og tomatsalat med frisk mozarella • Hasselnøddetærte med råmarinerede bær.
260,-

Buffet "Alexandre"

Røget laks med flødestuvet spinat • Grillede kæmperejer med hvidløgsdressing • Skaldyrstårn med salatleje med lime • Dyremedaljon med svampesauce • 1/1 svinemørbrad smurt med Dijon sennep og rullet i hvidløg og persille • Oksefilet med små stegte kartofler • Rodfrugtsalat, specialsalat og hjemmelavet tzatziki • Frugt/bærtærte med cremfraiche ( med softice • (tillæg kr. 10)
265,-

Buffet "Steffanie"

Røget forel med røræg • Skaldyrparadis (rejer, krebshaler, muslinger, salat) • 2 slags dressing • Kalvefilet med svampesauce • Grillede BBQ med Barbequesauce og grillede majs • Svinemørbrad svøbt i bacon og flødekartofler • Rodfrugtsalat, frisk pastasalat og spændende salat • Gammeldags rabarbertærte med frisk frugt.
260,-

Buffet "Den store luxus" (min. 20 couverter)

Krebesalat med melonkugler • Yokitorispyd med salatbund • Koldrøget sværdfiskefilet med purløgæggecreme • Parmaskinke med marinerede asparges og rødløg • Marinerede kæmperejer med dilddressing • Butterdejsindbagt laks med muskat spinat • Krydderstegt cuvette • Helstegt okse guldfilet med flødekartofler • Honningmarineret perlehønebryst med spinatbombe • Bulgursalat, årstidens salat og tortellinisalat • Gorgonzola/emmentaler med oliven og bladselleri • Friske bær- og frugttærte med cremefraiche.
365,-

Buffet "Celina" (min. 25 couverter)

Asparges symfoni med bacon og rødløg • Krabbetårn på leje af salat • Torsketounedos i baconsvøb med dilddressing • Blinis med rørt cremefraiche med ørredrogn • Tigerrejer i hvidløg med limesauce • Oksemørbrad og frisk pastasalat med skinkestrimler • Dyrefilet med marinerede bær og salat apex. Kamsteg stegt med ramsløg • Tomatsalat med frisk mozarella, rodfrugtsalat og årstidens salat • Flødebagte kartoffelstrimler med hvidløg og basilikum • Betardbrød med oliven, betardbrød med malt og blandet betardbrød • Marcelkage med råmarinerede skovbær og softice.
440,-